top of page
02_edited.jpg

ЕСТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

В днешно време обръщаме все повече внимание на външния си вид. Това е и причината за изключително бързото развитие на естетичната дентална медицина. Нейна задача е да предложи алтернатива на липсващите зъби или да подобри вида на усмивката, така че тя да изглежда много по-привлекателна. Във VD Dent предлагаме комплексни естетични услуги, които ще преобразят вашата усмивка и ще възвърнат самочувствието ви. Разполагаме с последно поколение технологии и материали, за да го постигнем.

Избелване

 

Колкото и красиви да са нашите зъби, те са подложени на редица фактори, които променят цвета им. Бели и красиви зъби могат да се постигнат чрез избелване в кабинета под контрола на дентален лекар или в домашни условия, чрез предварително изработени индивидуални шини.

 

И двете процедури са безвредни и безболезнени. Нежелана реакция е появата на чувствителност на зъбите към тoпло и студено, която е краткотрайна, а в повечето случаи липсва. Основната разлика между двата типа избелване е скоростта. Избелването в зъболекарския кабинет става в рамките на един час, докато в домашни условия максималният ефект се достига след около пет – десет дни. На избелване подлежат всички зъби – живи (витални) или умъртвени (девитализирани). Може да се избелят единични зъби или цялото съзъбие.​

видео / Избелване - детайли
Бондинг

 

Бондингът е процедура, която се използва за корекция на несъвършенства във формата и големината на зъбите (най-често предните), при отчупване или разстояния между тях. Неговото предимството е, че е по-достъпен вариант от фасетите, а и приключва най-често с едно посещение и минимално изпиляване на зъбите. При бондинга важат всички принципи, които се отнасят и за естетичните пломби.

beautiful-young-woman-with-healthy-teeth
Фасети

 

Фасетите са много тънки, индивидуално оформени порцеланови пластинки, с които се коригира формата на предните зъби, затварят се разстоянията между тях и се заличават вътрешните оцветявания, които не могат да се отстранят с избелване.

Порцеланът за изработване на фасети е високоустойчив естетичен материал, който наподобява свойствата на естествените зъби и не се променя с течение на времето. Резултатът е красива усмивка в дългосрочен план.

izbelvane.jpg

Запишете своя час

във FACEBOOK, по телефон или имейл

  • Facebook

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page