С алайнерите Инвизалайн

Усмивка за красота и самочувствие!

Какво е Инвизалайн (Invisalign)?

Ортодонтското лечение с Invisalign® е най-съвременният и ефективен метод за подреждане на зъбите. Лечението се осъществява чрез носене на серия от прозрачни и удобни алайнери (шини), които са почти невидими. Системата е подходяща при почти всички възрастови групи и ортодонтски случаи. Вижте разликата само след 3 месеца!

invisalign-showcase.jpg
 

Защо да избера алaйнерите Инвизалайн (Invisalign)?

icons_maket4.png

Най-бързи резултати

Поради различната биомеханика лечението с Инвизалайн е много по-бързо.

icons_maket2.png

Безболезенено лечение

Ежедневното носене на Инвизалайн не води до болка и дискомфорт

icons_maket10.png

Дискретни и практични

Алайнерите са почти невидими и това ги прави далеч по-естетични от брекетите

Как протича лечението с Инвизалайн?

01/

Нашият ортодонт ще направи анализ на вашата усмивка, цялостното ви орално здраве и ще изготви план на лечение.

02/

С 3D скенер i-Tero ще направим 3D модел на вашето съзъбие и ще бъде създаден клип как ще се трансформира във времето вашата усмивка след лечението.

03/

За най-добри резултати, ще трябва да носите алайнерите Инвизалайн между 17 и 22 часа на денонощие.

Предимствата на Инвизалайн

Лесни за почистване

Естетични и комфортни

Снемаеми при хранене

Трайни резултати за месеци

front-view-fresh-green-apples-mellow-jui

Още не сте сигурни?

Запазете час за безплатна консултация

VD Dent е сертифициран Platinum Provider на Инвизалайн в България.

Някой от хората, които избраха Инвизалайн и VD Dent

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Допълнителна информация

Често задавани въпроси:

Каква е разликата между традиционните брекети (шини) и Инвизалайн алайнери (Invisalign)?


Всичко, бихме казали, с изключение на общата им цел – да подредят зъбите в идеален ред. Традиционните брекети представляват малки метални или керамични плоскости, които се залепят за зъбите и се свързват с тънка телена дъга. Веднъж поставени, те могат да се свалят само от вашия ортодонт в края на лечението. Носят се 24 часа на ден, включително по време на хранене, и да – всички ги забелязват. Алайнерите от своя страна са вид шини, направени от гъвкав термопластичен материал – прозрачен и почти невидим за хората около вас. Напълно снемаеми са и позволяват да се храните с каквото и когато пожелаете. Лесни са за почистване (за разлика от специалната хигиенна рутина при брекетите) и с тях няма опасност от развиване на кариеси, нарушаване на целостта на зъбния емайл или поява на петна по зъбите.
Има ли разлики в алайнерите Инвизалайн (Invisalign) в различните клиники?


На официалния сайт на Invisalign в България може да проверите кои са лицензираните кабинети, имащи право да предлагат лечение с алайнери. Клиника VD Dent е сред първите в списъка, благодарение на дългогодишния опит в ортодонтското лечение с алайнери на д-р Весела Джонева - сертифициран Platinum Provider на Invisalign в България.
Каква е цената на алайнери Инвизалайн (Invisalign)?


Цените на лечението с Инвизалайн са индивидуални спрямо сложността на конкретния случай и варират от 2500 лв. до 7500 лв. Във VD Dent предлагаме както гъвкави финансови планове, за да не ви се налага да плащате цялата сума предварително, така и възможност за изплащане чрез партньорството ни с банка ДСК.
Каквo е революционното в лечението с Инвизалайн (Invisalign)?


Бързо, комфортно, невидимо – предимствата на алайнерите са абсолютно революционни в сравнение с познатите до момента ортодонтски методи на лечение. Средната продължителност на употребата им е между 6 и 10 месеца в зависимост от сложността на случая (за разлика от брекетите, при които лечението стига до над 2 години), позволяват да посещавате по-рядко ортодонта си и са изключително подходящи за хора, чиято работа изисква красива усмивка дори по време на лечението.
За кои възрасти е подходящ Инвизалайн (Invisalign)?


Няма ограничение във възрастта на пациентите, желаещи да се възползват от ортодонтската система на Invisalign. В клиника VD Dent се радваме на страхотни резултати при пациенти от всякаква възраст
Има ли Инвизалайн (Invisalign) за деца?


Да! Специално за най-малките пациенти е разработена уникалната система Invisalign® First, която замества успешно снемаемите апаратчета. Лечението е по-бързо от обичайните варианти с брекети или снемаеми апаратчета, удобно е за носене от детето и невидимо за останалите. И най-важното – подходящо е за деца от 6 до 10 годишна възраст, дори при наличие на млечни зъби.
От какво са направени алайнерите?


Алайнерите Invisalign са изработени от специалния гъвкав термопластичен и прозрачен материал SmartTrack®. Той позволява да оформят усмивката ви с прецизност, комфорт и предсказуем резултат. Всяка нова шина се изработва индивидуално за пациента посредством иновативна 3D технология, а още преди да стартирате лечението ще имате възможност да видите и конкретна визуализация на крайния резултат.
Какви са стъпките на лечението с Инвизалайн (Invisalign)?


  1. Нашият ортодонт ще направи анализ на вашата усмивка, цялостното ви орално здраве и ще изготви план на лечение.
  2. Ще сканира отпечатък от захапката ви и в лаборатория на Инвизалайн ще бъде създаден 3D модел (клип) как ще се трансформира във времето вашата усмивка след преместването на зъбите ви. Така ще получите представа за предстоящото лечение, преди да сте го започнали.
  3. Инвизалайн са индивидуални алайнери, изработени само за вас.
  4. За постигане на желаните резултати, ще трябва да носите алайнерите Инвизалайн между 17 и 22 часа на ден.
  5. На всеки 6 до 8 седмици ще посещавате нашата дентална клиника за контролен преглед и проследяване на лечението.
  6. Ще сменяте алайнерите си на една или две седмици. Новите ще бъдат малко по-различни от старите, тъй като са проектирани да продължат да местят зъбите си в следващото им по-добро и правилно място.
  7. Видими резултати се постигат след месец, докато цялото лечение отнема около година до две, в зависимост от сложността на случая.

видео / Инвизалайн - стъпка по стъпка

17+

15

ДЕНТАЛНИ УСЛУГИ

ГОДИНИ ОПИТ

2500

ЩАСТЛИВИ УСМИВКИ

25

8+

НАГРАДИ

СПЕЦИАЛИСТА