top of page

УСЛУГИ

Ще ви предложим лечение на най-високо ниво, съчетано с професионализъм,

високи технологии, грижи и комфорт.

gray background-1.png
icons_maket.png

Никой не обича кариеси. За съжаление обаче, кариесът се явява едно от най-често срещаните заболявания у човека и засяга над 95% от хората.

icons_maket2.png

Във VD Dent  предлагаме комплексни естетични услуги, които ще преобразят вашата усмивка и ще възвърнат самочувствието ви. Разполагаме с последно поколение технологии и материали, за да го постигнем.

icons_maket3.png

Във VD Dent използваме последно поколение имплантни системи Osstem, отговарящи на най-високите европейски и световни изисквания. Нашата клиника ще се погрижи за дългосрочното функциониране на вашия имплант още с решението ви за поставянето му. Гарантираме индивидуално планиране, точно позициониране, периодични контролни прегледи и поддръжка.

icons_maket4.png

Ортодонтското лечение с Invisalign® е най-съвременният и ефективен метод за подреждане на зъби. Лечението се осъществява чрез носене на серия от прозрачни и удобни алайнери (шини), които са почти невидими. Системата е подходяща при почти всички ортодонтски случаи и възрастови групи. 

icons_maket5.png

Във VD Dent предлагаме широк набор от хирургични манипулации. По ваше желание всяка една интервенция може да бъде извършена с обща анестезия.

icons_maket7.png

Пародонталните заболявания са лечими и контролируеми. След щателно направени пародонтални изследвания вие ще получите информация относно причините, диагнозата, предлаганата от нас терапия и прогнозата на заболяването ви. 

icons_maket6.png

Имате ли неправилно подредени, струпани или завъртяни зъби? Усещате ли проблем със захапката си? Ние ще ви предложим различни методи и апарати за подреждане на зъбите. Резултатът ще е не само красива усмивка и правилно подредени зъби, но и здраве и функционалност.

icons_maket8.png

Увреждането или липсата на един или повече зъби води до сериозни естетични и функционални проблеми, лицева асиметрия и разбира се – нарушено самочувствие. Ние, денталните лекари, успяваме да разрешим тези проблеми с помощта на протезиране.

В зависимост от това дали протезната конструкция може да се сваля или не, съществува снемаемо и неснемаемо протезиране.

icons_maket9.png

Във VD DENT покриваме целия спектър от дентални услуги за деца: лечение на заболявания на детските зъби; предпазване от кариес чрез силанизация; обучение за поддържане на зъбната хигиена; годишна програма за детска дентална профилактика

icons_maket10.png

Красивата усмивка не е единствено идеално подредени бели зъби с перфектна форма и големина, но и състоянието на дъвкателната система на конкретния пациент. Тя включва състоянието на двете долночелюстни стави, дъвкателните мускули, проприорецепторите и меките тъкани около зъбите.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page